Με το νέο νομοσχέδιο που ετοιμάζει ο κύριος Παυλόπουλος η Ε.Υ.Π μεταλλάσσεται σε ένα πρακτορικό προϊόν 3 σε 1 με ολίγον CIA, DEA και NSA!

Με λίγα λόγια και επιγραμματικά

- Ενισχύεται η αυτοτέλειά της, χωρίς έλεγχο.

- Αποκτά νέες αρμοδιότητες (για το οργανωμένο έγκλημα, την τρομοκρατία, τα ναρκωτικά, την παράνομη διακίνηση ανθρώπων, το ξέπλυμα) και έτσι επεμβαίνει στο ρόλο των διωκτικών αρχών αλλά και των ειδικών ανεξάρτητων αρχών.

- Στο προσωπικό της επιτρέπεται η οπλοφορία.

- Επιτρέπεται η διείσδυση σε παράνομες ομάδες, με αποτέλεσμα να νομιμοποιείται η προβοκάτσια και να αμνηστεύεται ο προβοκάτορας.

- Θεσμοθετείται η παρουσία της ΕΥΠ στον έλεγχο εισόδου αλλοδαπών στη χώρα.

- Θεσπίζεται υποχρέωση των δημοσίων υπηρεσιών να παρέχουν πληροφορίες που θα τους ζητήσει ο «εξουσιοδοτημένος» υπάλληλος της ΕΥΠ.

- Παρεμποδίζεται κάθε είδους διαφάνεια στη δράση της.

Δηλαδή πλέον οι πράκτορες της Ε.Υ.Π θα μπορούν και με την βούλα του νόμου να μας υποκλέπτουν αυθαίρετα κατά το δοκουν χωρίς έλεγχο και χωρίς να δίνουν λογο κάπου (υποθέσεις υποκλοπών). θα μπορούν με το γράμμα του νόμου να συνεχίσουν το αγαπημένο τους σπορ ,τις απαγωγές (απαγωγές Πακιστανών). Όπως επίσης με το γράμμα του νόμου θα διοργανώνουν και οι ίδιοι αεροπορικά ταξιδάκια (παράνομες πτήσεις και μυστικές φυλακές της CIA). Και τέλος και πιο σημαντικό , με το γράμμα του νόμου νομοποιητε η προβοκάτσια και ο προβοκάτορας θα απολαμβάνει πλήρη αμνήστευση ώστε το ίδιο το σύστημα να ελέγχει και να χειραγωγεί οτιδήποτε εναντιώνεται στις ενέργειες του.


ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ
ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΩΝΕΤΕ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΤΕ
ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Πηγή:
ΙΟΣ
http://www.iospress.gr/mikro2008/mikro20080223.htm

This entry was posted on Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008 at 01:19 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

eXTReMe Tracker