Μπορεί να το γκρεμίσατε αλλά τα πιστεύω μας και τα όνειρα μας δεν μπορέσατε ούτε να τα αγγίξετε , γιατί πολύ απλά, δεν μπορείτε να τα κατανοήσετε μέσα στο μικροαστικό μικρόκοσμο σας .
ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΑΝΑΨΑΜΕ
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΒΗΝΕΙ
Ο ΙΟΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ

Στις 8 Μαρτίου ομάδα αντιεξουσιαστών, αναρχικών και αυτόνομων καταλαμβάνει το εγκαταλελειμενο εδώ και 5 χρόνια κτίριο του ΙΚΑ στη Λάρισα (Ασκληπιού και Ηπείρου)
να το επαναοικιοποιηθούν και να δημιουργήσουν ένα αυτοοργανωμένο χώρο αντίστασης καθώς και εστία κοινωνικής και πολιτικής ζύμωσης.
Τέτοια εγχειρήματα τα οποία εναντιώνονται στο υπάρχον σύστημα αλλά και στην σύγχρονη αλλοτριωμένη καθημερινότητα, δεν μπορούν παρά να βρεθούν στο στόχαστρο του κράτους και των τοπικών αρχόντων.
Έτσι, σήμερα 23/4 κατά τις πρωινές ώρες, ασφαλίτες, ΟΠΚΕ και ΜΑΤ κύκλωσαν την κατάληψη, εκκένωσαν το κτίριο και προσήγαγαν όσα άτομα ήταν εκείνη την ώρα μέσα. Ακολούθησε η κατεδάφιση της πρόσοψης του κτιρίου του ΙΚΑ αποτρέποντας έτσι την επανακατάληψη του.
Η καταστολή τους και η τρομοκρατία τους δεν μας σταματά. Όσο και αν προσπαθούν να μας φιμώσουν το πάθος μας δυναμώνει. Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ


Αυτόνομοι-Ιός Κοινωνικής Απελευθέρωσης, Αλληλέγγυοι-Αλληλέγγυες

This entry was posted on Πέμπτη 24 Απριλίου 2008 at 23:07 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

eXTReMe Tracker