Τέταρτη 27 Αύγουστου στις 11 πμ πίσω από το δικαστικό μέγαρο της Λάρισας ένα αγροτικό όχημα (συμβατικό υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας όπως μας είπε ο οδηγός του) μάρκας ΤΟΥΟΤΑ με πινακίδες ΡΙΜ 9845 και με την καρότσα του διαμορφωμένη με σιδεριές σαν κλούβα είχε μέσα 7 μετανάστες δεμένους με χειροπέδες. Τους κράταγαν εκεί μέσα κάτω από τον ήλιο για να περάσουν εισαγγελέα επειδή δεν είχαν χαρτιά (όπως μας είπε ο οδηγός του) και έπειτα από τις διαμαρτυρίες μας για τον τρόπο κράτησης τους, τους φυγάδευσαν, και όπως μας ενημέρωσαν οι μετανάστες, θα τους μετέφεραν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Ελασσόνας.

6 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που έτυχε να βρεθούμε εκε.ίνη τη στιγμή εκεί, αρχίσαμε να βιντεοσκοπούμε το περιστατικό και δεχθήκαμε απειλές για δική μας προσαγωγή, ενώ ο μπάτσος που επιχειρούσε να μας τρομοκρατήσει αρνούνταν να μας δώσει τα δικά του στοιχεία.

Απέναντι στα δικά μας σχόλια περί των απάνθρωπων συνθηκών της μεταγωγής τους ακούσαμε σχόλια του τύπου:¨μπορείτε να πληρώνετε περισσότερα στο κράτος ώστε να έχουμε καλύτερα οχήματα¨.

Από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να μάθουμε περισσότερα για αυτό το γεγονός καθώς βρισκόμαστε αλληλέγγυοι σε όλους τους καταπιεσμένους και αυστηρά ενάντιοι στην εκμετάλλευση ανθρώπων από άνθρωπο…

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ

ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΞΕΝΟΙ…

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ


ΙΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ (Ι.Κ.Α.)

This entry was posted on Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008 at 16:53 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 σχόλια

Πήρα την πρωτοβουλία και αναπαραγω την είδηση. Ευχαριστώ.

Παντελής

http://pmitsiou.blogspot.com/2008/08/27-2008.html

Ζητώ την άδειά σας να προωθήσω το θέμα

27 Αυγούστου 2008 στις 7:35 μ.μ.

Δημοσίευση σχολίου

eXTReMe Tracker