Στις δύσκολες μέρες που περάσαμε με τη δολοφονία του Αλέξη , τις πορείες, τις διαμαρτυρίες, τις καταστροφές, τις διεκδικήσεις της νεολαίας και όχι μόνο,
τις αντιδράσεις στη βία και τον αυταρχισμό, αναδείχθηκαν δυνάμεις που συνειδητοποίησαν τη δύσκολη κοινωνική πραγματικότητα και την έκφρασαν με το δικό τους τρόπο.
Το artfools ξεκινά μια προσπάθεια να δώσει την ευκαιρία σε όσους συγκινήθηκαν, εξοργίσθηκαν, ενθουσιάσθηκαν, ανακάλυψαν έναν άλλο εαυτό μέσα τους να το εκφράσουν μέσα από την αυθόρμητη έμπνευσή τους.
Προκηρύξαμε ένα Διαγωνισμό Δημιουργίας με θέμα: “Επανάσταση με φαντασία”.
΄Ένα διαγωνισμό που αφορά όλους και με όλα τα μέσα !! Αποτυπώστε τη γνώμη σας για τα γεγονότα με: Ζωγραφική, Σκίτσο, Γελοιογραφία, Καρικατούρα, comics- graffiti, animation,

και στείλτε το ηλεκτρονικά στο sophie.crazycreations (at) gmail.com.
ή ταχυδρομικά, στην Διεύθυνση : κ. Α. Σδράλλη Νικ. Φωκά 15 Τ.Κ. 41335 Λάρισα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.artfools.gr

Το artfools θα διοργανώσει έκθεση σε κεντρικό χώρο της Λάρισας και θα βραβεύσει τα καλύτερα. Επίσης θα καταβληθεί προσπάθεια να κυκλοφορήσουν σε ειδικό έντυπο που θα διατεθεί δωρεάν σε περιορισμένα αντίτυπα.
Υπεύθυνοι του Διαγωνισμού είναι οι συνεργάτες μας
Σοφία Αλεξοπούλου sophie.crazycreations (at) gmail.com και,
Δημήτρης Αμβράζης dimitrisamvrazis@hotmail.com

πηγη: artfools.gr

This entry was posted on Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008 at 14:44 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

eXTReMe Tracker