Ομάδα νέων μπήκε στο στούντιο των ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης, στις 3 το μεσημέρι και διέκοψε τη ροή του δελτίου ειδήσεων, αναρτώντας πανό που ανέγραφε "ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ, ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ". Η ομάδα ζήτησε επίσης την αποφυλάκιση των συλληφθέντων για τα επεισόδια των τελευταίων ημερών.

Τα παιδιά έμειναν για ελάχιστα λεπτά στον αέρα καθώς η ροή σταμάτησε για διαφημίσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι μετά το τέλος του διαλείμματος, η ροή του δελτίου συνεχίστηκε κανονικά χωρίς κάποιο σχόλιο από τους παρουσιαστές.







Και οι αισχρές δηλώσεις απο τον προεδρο της

"Πρόκειται για επεισόδιο που ξεπερνά οποιοδήποτε όριο και ανοχή της δημοκρατίας", δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Χρήστος Παναγόπουλος, χαρακτηρίζοντας την κατάληψη εισβολή.

Ο Παναγόπουλος σε μήνυμα που απηύθυνε κατά τη διάρκεια του δελτίου, μετά την κατάληψη του από νεαρούς, δήλωσε ότι 3 25ντάρηδες που ήξεραν να χειρίζονται μηχανήματα, μπήκαν στην ΕΡΤ δηλώνοντας ότι είναι καλλιτέχνες και με ύπουλο και μεθοδευμένο τρόπο έσπρωξαν τεχνικό προσωπικό αλλά και τον ίδιο και εισέβαλλαν στο στούντιο των ειδήσεων.

"Κινήθηκα να διασφαλίσω την κανονική ροή και τα καταφέραμε με 20 δευτερόλεπτα που βγήκε μόλις στον αέρα" τόνισε. Ο πρόεδρος της κρατικής τηλεόρασης δήλωσε ότι δεν επιτρέπεται να υπάρχουν ομάδες με μεθοδευμένη στόχευση και πως έχοντας πληροφορίες ότι μπορεί να σημειωθεί κατάληψη, είχε φροντίσει να φέρει σεκιούριτι. Ζητησε δε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τη διακόπη του προγράμματος.

ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

This entry was posted on Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008 at 17:28 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

eXTReMe Tracker