25 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ
17 ΑΝΗΛΙΚΟΙ
4 ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ
19 ΜΕ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ 17 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

-ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ
-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ
-ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ
-ΚΑΤΩ Ο ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ

ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


Υ.Γ.θα υπαρξει ενημερωση για αφισα κειμενο και ωρα προσυγκεντρωσης

This entry was posted on Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009 at 22:30 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

10 σχόλια

Ανώνυμος  

Να κάτσετε στα αυγα σας και να μην κανετε φασαριες. Με τις χαζομαρες που κάνετε , εσεις θα φερετε τον τρομονομο μια ωρα νωρίτερα.
Αν σας φταιει η κυβερνηση, στις επομενες εκλογες μην την ψηφίζετε. Το να καταστρέφετε και να καιτε δεν ειναι δημοκρατια. Μόνο με ειρηνικους τρόπους μπορειτε να διεκδικήσετε κάτι. Με την βία που χρησιμοποιείτε οπλιζετε περισσότερο το κρατος να εχει δικαιολογιες να εφαρμοσει τρομονομους.

Εμεις ο απλος λαός , σας βαρεθήκαμε να σας βλέπουμε να καιτε και να καταστρέφετε. Και αν θέλετα να μάθετε, αυτοι που κάψανε την λάρισα δεν γνώριζαν καλα το σχεδιο πόλεως. Τους φέραν απο αλλου. Η λάρισα ειναι μια ησυχη πόλη και φαινομενα τρομοκρατίας δεν θα περάσουν. Οι τρομοκράτες ειστε εσεις που καταστρέφετε και οχι το κράτος. Αν δεν σας αρεσει το κράτος , ψηφιστε αυτο που εσεις νομιζετε σωστο. Αλλα πρεπει να σεβαστειτε την πλειοψηφια , και τον απλο πολίτη ο οποιος δεν θέλει άλλες ταραχες. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ( ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΑΣ ΘΙΓΟΥΝ , ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ )

3 Ιανουαρίου 2009 στις 11:14 μ.μ.

xaxaxxaxaxxa

o tromonomos exei erthei edo kai xronia
tora ksipnises esi?

pote milisame emeis gia astiki dimokratia?
gia laiki amesodimokratia milame

emeis apla apantame me anti-via stin via poy dexomaste kathimerina eite emesi eite amesi

mas eferan apo alloy?
ma eite foitites stin larisa eimaste xronia tora eite lariseoi

apla den dexomaste to sistima opos exei
ayto einai mono
tpt allo

tha ta poyme stin poreia

YG:
den exoyme stoxo na kapsoyme tin larisa oyte kamia poli
oloi oi stoxoi einai stoxeymeni kai toys eides stin larisa na kaigonte i na spazonte
einai i kratiki eksoysia kai i oikonomiki eksoysia
esi se ti apo ayta eisai mesa kai agxothikes etsi apotoma?

4 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 π.μ.
Ανώνυμος  

Εγω φίλε ειμαι άνεργος. Εσεις λετε οτι ειστε η γενια των 700 ευρω, μάθε λοιπον οτι εγω δεν βγάζω πάνω απο 500 ευρω το μηνα. Οταν εγω πηγα να σπουδασω TEI , δεν τελειωσα τις σπουδες γιατι επρεπε να πρωτα να γινω ειδικος μαθηματικος και ειδικος φυσικος ( τελειως ασχετο με την τεχνη). Ψαχνουν γιατι δεν εχει λεει μεγαλους επιστημονες στην ελλαδα. Διοτι δεν υπαρχει εκπαιδευση. Αντι να αντιδρασουν οι καθηγητες, συμβιβαζονται με οτι τους σερβιρει το κρατος. Αυτο το κράτος ειναι μονο μιζα και διαπλοκη, και στις καλες τις θεσεις μπαινουν μονο τα καλα παιδια με μεσο βουλευτη. Το συστημα εκπαιδευσης στην Ελλαδα ειναι καταδικασμενο και αποτυχημενο. Οκ, εγω ειμαι ανεργος και με το ζορι τα βγαζω περα, αλλα δεν βγαινω στους δρομους να καταστρεψω. Δεν ειναι δικαιολογια να λεμε οτι καταστρεφουμε τραπεζες και οχι καταστηματα κλπ. Στην Αθηνα δεν σεβαστηκαν ουτε καταστηματα ουτε τιποτα. Μαζι με τις τραπεζες που δεν σας αρεσουν, καταστρεφονται και περιουσιες αθωων. Και γιατι θα πρεπει να καταστρεφονται οι τραπεζες; Την δουλεια τους κανουν, ναι το ξερουμε οτι οι τραπεζες ειναι οι μεγαλυτεροι αρχικλεφτες, αλλα φταιει περισσοτερο ο κοσμος που μπλεκει και δανειζεται. Οι τραπεζες με τις διαφημισεις, δινουν ευκολο χρημα, καποιοι ξεγελιουνται και δανειζονται και μετα το πληρωνουν ακριβα. Ας εχουν μυαλο οι δανειζομενοι να αντισταθουν και να μην δανειζονται ποτε απο τραπεζα. Μετα να δεις που θα παν τα επιτοκια. Αλλο μπουκοταζ, και άλλο καταστροφη τραπεζων. Τι προσεφερε η καταστροφη τραπεζων τελικα; Μεσα σε μια εβδομαδα διορθωνουν τις ζημιες και οτι αλλο καταστραφηκε και συνεχιζουν. Οι τζαμαδες σας ευγνωμονουν για τον τζιρο που τους κανατε. Δεν μπορειτε να τα βαλετε με τις τραπεζες , αυτες κυβερνανε τον κοσμο. Το πολυ πολυ να καταφερετε να γινουν οι τραπεζες αθραυστες και ακαφτες με αντιβανδαλιστικα καλυματα. Τα χρηματοκιβωτια ευτυχως ειναι ασφαλισμενα και καλα κανουν.
Αλλαξτε το πολιτικο συστημα σε δημοκρατικοτερο με το μονο σωστο οπλο: την ψηφο σας.
Τα φαναρια που ρυθμιζουν την κυκλοφορια στην πολη τι εφταιγαν; Προλαβαινουν τα ατυχηματα. Δεν εχουν καποια σχεση με την οικονομικη κριση και δεν σας φταιγαν. Το κάψιμο κάδων σκουπιδιων δειχνει πολιτισμό; Απλα επιβαρυνετε το δημο να κανει παραπανω εξοδα, αντι να τα διαθεσει σε κοινοφελεις σκοπους. Εγω ο απλος πολιτης θέλω μια μέρα να βγω να πιω ενα καφε στην πλατεια, και πρεπει να κοιταω αν εχει πορειες , διαδηλωσεις καταστροφες , ωστε να μην βγω και μπλεξω. Γιατι μου στερειτε το δικαιωμα να βγω να πιω ενα καφε με ησυχια; Τι καταλαβατε τις ημερες των χριστουγεννων οπου τριγυρω ακουγονταν χριστιανικα τραγουδια , αλλα στην ιατρικη σχολη λαρισας ( πλατεια) ακουγονταν ομιλιες εναντια στο συστημα και τραγουδια ξενοφερτα ( ραπ κλπ ). Και ποσος απο τον κοσμο που περασε ννομιζετε οτι εδωσε σημασια σε οτι ακουγοταν;
Ειναι πολιτισμος , το να μουτζουρωνετε τους τοιχους των σχολων οπου σπουδαζετε;

Τουλαχιστον στη Λαρισα οι αστυνομικοι κανουν σωστα τη δουλεια τους και δεν πειραζουν αθωους πολιτες. Τα ταραχοποια στοιχεια ειναι λογικο να συλληφθουν, αλλοιως πως θα υπαρξει κοινωνικη ασφαλεια και ειρηνη.
Αλλαξτε το συστημα, μην το καταστρεφετε. Την κρατικη εξουσια αλλαξτε την δημοκρατικα και οχι με βια, ενω την οικονομικη εξουσια δεν μπορειτε να την αλλαξετε, μπορειτε μονο να την μπουκοταρετε.

Μην πέφτετε στη λογικη: Δεν εχω χρηματα αρα πρεπει να καταστρεφω τραπεζες.Αυτη ειναι αλβανικη λογικη, ειναι σαν να λετε: δουλεψε να φας και κλεψε να'χεις.

Δεν θα καταφερετε τιποτα, οσες πορειες και οσες ταραχες και να κανετε. Απλα θα φερετε περισσοτερο κοσμο εναντιον σας, και θα κερδισετε περισσοτερη αδιαφορια.

Ξερετε τι θα πει ο κοσμος τελικα;
Θα πει: Να βγηκαν καμια 100στη παλιοπαιδα και καταστρεφουν την πολη, κατι αντιστοιχο που γινεται και στα γηπεδα.

Καλα καναν οι εμποροι και βγηκαν να προστατευσουν τα μαγαζια τους. Απλοι μεροκαματιαρηδες ειναι κι αυτοι, και πρεπει να ζησουν.

Αν ειστε μαγκες γιαουρτωστε καναν πολιτικο, αντι να ταλαιπωρειτε τον κοσμο. Και πηγαινετε στις εκλογες και ψηφιστε. Αλλα μετα θα πρεπει να σεβαστειτε το αποτελεσμα. Αν εσεις ειστε 1% ας πουμε της λαικης θελησης, οφειλετε να σεβαστειτε το υπολοιπο 99%.

Ξερω οτι μιλαω στου κουφου την πορτα. Αλλα λεω, ισως προβληματισω καποιους με οτι γραφω. Επισης να ξερετε οτι με το να δημοσιοποιειτε προσκλησεις για ταραχες και συλλαλητηρια, οπλιζετε την αστυνομια να κανει οτι θελει. Να ειστε σιγουροι οτι αυτα που γραφετε τα διαβασε το κρατος και η αστυνομια, και οταν εσεις θα πατε να κανετε την ειρηνικη πορεια σας οπως λετε, θα βρειτε μπροστα σας τα ΜΑΤ. Και μπορει να συλληφθει και κανενας αθωωος περαστικος την ημερα εκεινη. Εσεις ομως δεν θα καταφερετε να τον αποφυλακισετε την επομενη μερα, αλλα θα παραμεινετε κρυμενοι στην κουκουλα σας.

Εκ των υστερων το να ζητατε αποφυλακισεις δεν πιανει.
Ολες οι κυβερνησεις ειναι σκ..α και δεν προκειται να καταφερετε τιποτα τελικα.

Το κρατος προσπαθει να σας εκτονωσει στελνοντας σας στα γηπεδα να βριζετε και να κανετε φασαριες.
Δεν εχετε ζοριστει ακομα και το παιζετε αγανακτισμενη νεολαια.

Μετα το στρατο θα ηρεμησετε και θα συνειδητοποιησετε μερικα πραγματα.
Μετα το στρατό θα μαθετε να λέτε την χαρακτηριστικη φραση του χαρυ κλυν: Λεω δεν γαμεις, τι με νοιαζει εμενα.

ΜΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

4 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 π.μ.

@Ο/Η Ανώνυμος είπε...

akoy kati agori moy
dexese kai anexese ena koinoniko istima sto opoio exeis simvivastei

prota apo ola ayti einai i diafora mas
i koinonia poy oramatizomaste den exei sxesi me to iparxon sistima

tha vasizete pano stin aytoorganosi meso tis sindiamorfosis apo amesodimokratikes diadikasies

den dexome na exo tin pseydeeysthisi oti lamvano meros se ena panigiri opoy moy lene oti apofasizo alla epeita gia 4 xronia eimai anagkasmenos oti psofao

episis milises gia trapezes, an esi tis dexese na se klevoyn kai xilia dio ok.... ego omos prosopika den to dexome

ase me na ksero kalitera tin simperifora ton mpatson stin larisa kai pos einai... kai prin tis katalipsi toy ika kai meta... i moni diafora einai oti prin to ika kinigagane otidipote enalaxtiko vlepane eno meta itan kathara stoxeymeno ayto se ena sinolo 50 atomon
episis otan sigkroyme me toys mpatsoys den sigkroyome krinontas an einai kaloi i kakoi, sigkroyome epeidi toys vazei mprosta tis eksoysia os soma katastolis otan tis epitithome

kai i eksoysia poy epitithome einai politiki kai oikonomiki
kai oikonomiki den einai mono oi trapezes alla kai oles oi megales alisides

episis moy milises se mia logiki apo tin iatriki koygete ksenoferti moysiki otan exei ekso xristoygeniatika tragoydakia se sinartisi me ena ratsistiko tono oti kati einai alvaniko....

to afino to ratsistiko soy ksespasma giati tha pao tin sizitisi alloy kai exo na soy po...

an esi san "noikokyreos" thes oli ayti tin psedeyesthisi toy katanalotismoy gia na koroideyeis ton eyato soy kai loipa

sorry alla ego oxi apla den tin thelo alla den exo kai tin politeleia na me afiso na xatho se ayti mesa esto kai gia ligo
vlepeis mporeis na min exo kan spiti gia na eimai "noikokireos" epeidi gia 100 eyro moy to pire kapoia trapeza

ayto gia tis poreies moy thimizei to eksis skiniko prin 5 xronia sizitaga me to tsiogka prin apo mia sigkentrosi apergeiakon kinitopoihseon
kai erxete enas kai toy leei olo apergies re tsiogka ti tha ginei pia,
elpizo na min eisoyn o idios kai tsampa milao tosi ora mazi soy

milises gia strato, as ton katevasoyn , tha stamatisoyme na exoyme piso girismata sto tropo draseis

fisika to kseroyme kai oti diavazoyn oti grafoyme , den einai krifa, osa theloyme na meinoyne krifa exoyme ton tropo kai ta kratame

episis etsi na soy figei i aporia
gipedo den exo paei pote moy, kai ape kso apo megali apostasi exo perasei

na kano kai ego mia erotisi?
ethnikotetios eisai?

4 Ιανουαρίου 2009 στις 1:43 μ.μ.
Ανώνυμος  

Δεν εχω να πω τιποτα άλλο σε στενόμυαλους. Ειστε αξιοι της μοιρας σας, και αν σας συλλαβουν για ταραχες βγαλτε τα περα μονοι σας μετα.
Γραψε οτι θές, παιξτο ήρωας της επαναστασης οπως προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι εισαι.
Εγω δεν θα ξανα-απαντησω εδω, τα λογια μου χανω, εσυ δεν ξερεις ουτε ελληνικα να γραφεις απο οτι φαινεται, μονο γκρεεκλις ξερεις.

Οχι δεν ειμαι εθνικοφρονας, ειμαι ο μεσος ελληνας, και μαλιστα δεν ειμαι με κανενα κόμμα γιατι τα τρεχοντα κομματα ειναι απαραδεκτα και ακαταλληλα να κυβερνουν.
Και οσον αφορα τον τσιογκα που ανεφερες, αυτος ειναι πολυ σωστος και καλος ανθρωπος, και δεν του μοιαζετε ουτε 1/1000, και αυτος δεν εχει σχεσεις με τρομοκρατες.

Δεν θα διαβασω ουτε την απαντηση σου σε οτι γραφω τωρα, πιστευε οτι νομιζεις.

4 Ιανουαρίου 2009 στις 9:35 μ.μ.

to poso stenomyallos eimai ego i esy, den mporo na to krino oyte ego oyte esi

alla tha fanei stin poreia apo ta idia ta gegonota

den iparxei, akoma, kapoia epanastasi gia na tis to pekso iroas tis

an apantiseis o oxi dikeoma soy einai
oso gia to an ksero ellinika oxi , den to gnorizeis
poy ksereis isos na min eimai kai ellinas ki olas
xaxaxxaxaxax

ksero ti einai tsiogkas kai den toy katalogizo tpt, apla exoyme merikes politikes diafonies

oso gia to na min perimeno tin allilegyh soy , pistepse den tha tin perimena

antithetos tha itan ekpliksi gia mena i ekdilosi tis

4 Ιανουαρίου 2009 στις 10:02 μ.μ.
Ανώνυμος  

Για τον ανωνυμο:
''ΦΩΝΙΑΔΑΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΦΗΛΙΣΟΙΧΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙΣ '' .
Αντε στο people να πιεις το καφεδακι σου ησυχα , τη μεγαλυτερη προτεραιότητά σου όπως φαίνεται ...
τα υπόλοιπα δεν είναι δική σου δουλειά ..
ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ !!! ΧΑΧΑΧΑ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΑΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ?
Κώστας - Stage La

4 Ιανουαρίου 2009 στις 11:21 μ.μ.

kosta ksero ena kalitero peirazei?
xaxaxxaxa

foniades tis zohs noikokyreoi
fantazete oraioi pnigmenoi mes ta xreoi

4 Ιανουαρίου 2009 στις 11:30 μ.μ.
Ανώνυμος  

"Στην αρχή πήραν τους αναρχικούς...
Μετά τους κομμουνιστές...
κλπ, κλπ... "

Ωστόσο,

Είδα προσφατα μια φωτογραφία την ώρα που αναρχικοί ήταν μεσα σε μια τράπεζα και έσπαγαν, γραφεία, καρέκλες, υπολογιστές, γλάστρες κλπ... Δεν νομίζω να είναι συμβολική πράξη αντίστασης... Ταυτόχρονα πολλοί αγνοί αγωνιστές τρέχουν στα δικάστήρια για αυτό το τίποτα, ή άντε για αυτό το "επαναστατικό" ελάχιστο! Φαντάσου τον εαυτό σου... Θα είναι καλό για τους αναγνώστες σου, Ή και για την υπόθεση της αλλαγής συνειδήσεων, αν σε φυλακίσουν;


Νομίζω πως η εμπειρία που αποκομίζεται από όλους, θα μας οδηγήσει στις κατάλληλες πρακτικές που θα δώσουν το ζητούμενο: ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!...

υ.γ.
Μάθε να γράφεις ελληνικά... Δυσκολεύεις τη μεταφορά της πληροφορίας σου!

Φιλικά,

VFOREVER

--------------------------

5 Ιανουαρίου 2009 στις 4:31 μ.μ.

@Ο/Η Ανώνυμος είπε...

milises gia simvoliko

simvoliko itan to xtipima se trapeza stin athina stin proteleytea apergiaki poreia poy mpikane sintrofoi mesa evgalan toys ergazomenoys ekso kai tin kapsane me mia molotof
ayto itan simvoliko

ayto tora den milaei gia epitheseis - simvolikes

alla gia epitheseis kanonikes sta plaisia mias eksegersis

kai gia na sto po pio apla, ego ithela polla perisotera

oso ayto gia toys anagnostes moy i gia tin diadikasia alagis poy les tha soy po...
proton gia toys anagnostes moy , apla diavazoyn oti dimosieyo edo, diavazo oti dimosieyoyn kapoioi alloy
den eimai kamia aythentia i tpt allo perisotero apo sena , apo ton kosta parapano kai apo ton kathena stin teliki
an filakisto, an skototho...
ksero poli kala tis apiptoseis ton prakseon moy kai kamia alagi den egine xoris thiseies (pragmatiki allagi milame)... kai stin teliki den exo na xaso polla

oso gia ta greekglish
einai apla thema sinitheias se chat alla kai thema pleon taxititas sto grapsimo.. vlepeis programatismo se ellinika den kanoyme akoma :P

oso gia to vasileio tis eleytherias poy aneferes simfono kai epayksano
kai soy ksana leo kaneis den exei to alathito alla kai oyte einai aythentia , ola proerxonte apo empeiria poy sisoreyete

5 Ιανουαρίου 2009 στις 5:59 μ.μ.

Δημοσίευση σχολίου

eXTReMe Tracker