Συγκοινωνούντα σενάριο επιστημονικής φαντασίας χωρίς συμπλέγματα ενοχής.

Αναρχικοί κακοποιοί μετανάστες εξωγήινοι και ισλαμιστές φενταγιν πίσω από την νέα τρομοκρατική επίθεση, κατά ένα σενάριο των ειδικών της παραπληροφόρησης...
Η νέα σοδειά τρομοκρατών που είχε φυτέψει η 17 Ν κατά ένα άλλο σενάριο των ίδιων ειδικών.

Χαροπαλεύει λέει, ο ένστολος υπερασπιστής της δημοκρατίας που όμοιοι του μόλις χτες ξυλοκοπούσαν παιδιά και μόλις προχτές τα πυροβολούσαν κιόλας.
Και όμως τώρα το κράτος σηκώνει την πυγμή του και βροντοφωνάζει οργισμένα «Οι τρομοκράτες που χτυπούν αστυνομικούς θα παταχθούν από το ισχυρό κράτος της νέας χούντας» Το όλο σενάριο απλά ξεδιπλώνεται και εφαρμόζεται. Είτε με βοήθεια είτε χωρίς βοήθεια Δεν έχει ανάγκη το κράτος έχει τους δικούς του ειδικούς…

Η ώρα είναι 03.05 τα ξημερώματα. Πυροβολισμοί και μια έκρηξη.
Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ ο μπάτσος μεταφέρεται στο ερυθρό, τα Εξάρχεια σαρώνονται από τις δυνάμεις καταστολής. Τα ΜΑΤ και οι Ζητάδες της άμεσης δράσης κάνουν επέλαση σε δρόμους πλατείες καταστήματα μπαρ ξυλοκοπούν εκφοβίζουν και συλλαμβάνουν πολίτες.

Πογκρόμ στρατιωτικού τύπου για ακόμη μια φορά στα Εξάρχεια.
Η πλατεία κυκλώνεται κυκλικά και ο κλοιός σφίγγει με δακρυγόνα και κρότου λάμψης. Ένστολοι εισβάλουν είτε πεζή είτε με τις μοτοσικλέτες σε μπαρ καφέ ταβέρνες χτυπούν ανθρώπους που αντιδρούν, συλλαμβάνουν οποιν/α έβρισκαν μπροστά τους. Άγριες συλλήψεις προσαγωγές το λένε στο γλώσσα τους, με χυδαίες βρισιές και απειλές. «Θα σας γαμήσουμε τώρα μουνιά» «Θα ξανακατεβείτε σε πορεία θα σας γαμήσουμε. Φάγατε μπάτσο ρε Θα σας σκοτώσουμε όλους» μερικά από τα τσιτάτα των Ζητάδων και των ΜΑΤ ενδεικτικά.

Η πολιορκία με ΜΑΤ Ζητάδες ασφαλίτες περιπολικά και κλούβες ξεκινά λίγο μετά την επίθεση στις 3.05 τα ξημερώματα Δευτέρας 5 Ιανουαρίου.
Πριν καν συμπληρωθούν λίγες ώρες για να κλείσει ένας μήνας από την δολοφονία του 15 χρόνου Αλέξη Γρηγορόπουλο.

Μέσα σε λίγα λεπτά η επέλαση είναι σαρωτική και φτάνει πάνω από την πλατεία Εξαρχείων. Μέχρι τις 6 το πρωί κρατά η πολιορκία της ευρύτερης περιοχής
Τα ΜΑΤ αρχίζουν να αποχωρούν στις 6 το πρωί και παραμένουν μόνο αστυνομικές δυνάμεις στο τετράγωνο ( Τοσίτσα -Μπουμπουλίνας -Δεληγιάννη -Σπύρου Τρικούπη) Θα επανέλθουν όμως στις 9.30 το πρωί και θα παραταχθούν περιμετρικά της πλατείας με αρχική τοποθέτηση στην Θεμιστοκλέους και Σπυρ. Τρικούπη.
Οι δρόμοι όπου έγινε η συμπλοκή και ο τραυματισμός του ΜΑΤ παραμένουν αποκλεισμένοι.

Τα κάθετα και παράλληλα στενά -Ζαΐμη -Νοταρά και Κουντουριώτου είναι μέσα στην πολιορκία. Και πολιορκούνται ασφυκτικά μέχρι το μεσημέρι της ίδιας μέρας όπου παραμένουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι εργαζόμενοι καταστηματάρχες κλπ κλπ σε είσοδο και έξοδο από έξι οικοδομικά τετράγωνα. Δεν μπορούν ούτε να μπουν στο σπίτι αλλά ούτε και να πάρουν το αυτοκίνητο τη μοτοσικλέτα τους το ποδηλατο τους
Μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων και δυο προσαγωγές πολιτών (Τοσίτσα και Σπύρου Τρικούπη) που διαμαρτυρήθηκαν γιατί δεν μπορούσαν να μπουν στο σπίτι τους …άρχισε από τις 3 το μεσημέρι και μετά να «χαλαρώνουν» τα μέτρα ασφαλείας για τους κατοίκους και κυκλοφορούσαν χωρίς ειδικές εντολές από τους προϊστάμενους της όλης αστυνομικής δύναμης.

Τα λαγωνικά της ασφάλειας εψαχναν συνέχεια στην γωνία Ζαΐμη και Κουντουριώτου όπου χτυπήθηκε ο μπάτσος, και την γωνία Νοταρά και Κουντουριώτου όπου φέρεται σύμφωνα με την αστυνομία ότι πυροβόλησαν οι δυο η τρεις δράστες της επίθεσης.
Πιθανολογούν επίσης απο την αστυνομία , ότι έκαναν την επίθεση κινούμενοι από την οδό Νοταρά προς την Κουντουριώτου με κατεύθυνση προς Μπουμπουλίνας στο Μουσείο. Δεν ξέρουν με πιο τρόπο διέφυγαν αλλά πιθανολογούν ότι διέφυγαν πεζοί προς Σπύρου Τρικούπη μετά τους πυροβολισμούς και την χειροβομβίδα που άφησαν πίσω τους
Επίσης με γερανό της τροχαίας σήκωσαν και πήραν προς εξετάσεις ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στην πλευρά Ζαΐμη και Νοταρά προς την Τοσίτσα ενω σήκωσαν άλλα δυο σταθμευμένα ΙΧ και έψαξαν το οδόστρωμα και κάτω από τα οχήματα.

Ειδικοί της σήμανσης και της αντιτρομοκρατικής με άσπρα φαρμάκια χειρουργείου, σκουφιά, μάσκες, γάντια και σακούλες στα παπούτσια, ερεύνησαν όλο το πεδίο από τον τοίχο του μουσείου στην Μπουμπουλίνας (έχει τρύπες στο σοβά από σφαίρες) μέχρι τη Σπ. Τρικούπη.
Πήραν αποτυπώματα από αυτοκίνητα που έκριναν ύποπτα, ερεύνησαν κάποια άλλα

Στις 12 το μεσημέρι οι της σήμανσης αποχώρησαν και έφτασε κλιμάκιο από αξιωματικούς της ασφάλειας και του υπουργείου δημόσιας τάξης τους.
Ενημερώθηκαν από τους αρμόδιους ερευνητές, είπαν και έκαναν τα δικά τους συνομίλησαν ξανά με τους ειδικούς έκαναν εκ νέου μια ερευνητική βόλτα στα σημεία δράσης-αντίδρασης … και αφυή ξανάκαναν τα ίδια μια δυο φορές αποχώρησαν.
Στις 2 το μεσημέρι εμφανίστηκαν διάφοροι της ασφάλειας με φακέλους που άρχισαν να ερευνούν πιο προσεκτικά ορισμένα σημεία στην Κουντουριώτου και τις καθέτους. Έκαναν και κάποιες μετρήσεις σε αποστάσεις κλπ έψαξαν τοίχους και γείσα πεζοδρομίων, μελέτησαν ιδιαιτέρως κάποια σημεία που τα θεώρησαν σημαντικά.

Σε όλη τη διάρκεια της πολιορκίας ΥΜΕΤ μπλε με ασπίδες και αλεξίσφαιρα μαζί με Ζητάδες και ασφαλίτες έκαναν κλοιοί ασφαλείας. Ενώ άλλες διμοιρίες ματ είναι στο εσωτερικό του τετράγωνου.

Η αστυνομία αρχίζει σύντομα και διαρρέει στα ΜΜΕξημέρωσης στοιχεία για την πορεία των ερευνών.
Μετρούν οι αστυνομικοί 31 κάλυκες από δυο τύπου όπλα. Καλαζνικοφ και ίσως ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών αλλά η εννιάρια σφαίρα μπορεί παραπέμπει και σε MP5 ημιαυτόματο όπλο.
Η βαλλιστική εξέταση των «οπλών» από τους κάλυκες και τις βολίδες, γίνεται σε χρόνο μηδέν. Διαπιστώνεται αμέσως ότι πρόκειται για ένα από τα δύο καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση στην κλούβα των ΜΑΤ
στο πολυτεχνείο.
Επίσης διαπιστώνεται ότι το άλλο όπλο είναι εννέα χιλιοστών και πρόκειται για το όπλο που είχε κλαπεί πριν 1,5 -2 χρόνια από το σπίτι του φρουρού Ρωμύλου Κεδίκογλου στη Γλυφάδα Τα λαγωνικά αφήνουν ένα κρυφό χαρτί για πιο μετά. Αργότερα διαπιστώνεται ότι πρόκειται για το ίδιο ΜP5 που χρησιμοποίησε ο επαναστατικός αγώνας σε επίθεση σε αστυνομικό τμήμα.

Τις πρώτες στιγμές της επίθεσης πάντως, δεν είναι τόσο λαλίστατοι. Τηρούν σιγή ιχθύος αφήνοντας ανοιχτά και τα ενδεχόμενα του αυτοτραυματισμού από λάθος, αλλά μετά μιλάνε καθαρά για επίθεση σε αστυνομικό και λίγο αργότερα δίνουν τα αποτελέσματα των βαλλιστικών ερευνών την στιγμή μάλιστα που η ερεύνα συνεχίζονταν στο σημείο.

Η σοβαρότητα τώρα του τραυματισμού ξεκινά από το «δεν ξέρουμε τίποτα» μέχρι το ότι είναι νεκρός αλλά δεν το λένε γιατί φοβούνται αντιδράσεις.
Τελικά μένουν στο ότι είναι σοβαρά και έχει υποβληθεί σε επέμβαση και ότι μεταφέρθηκε στην εντατική.
Πόσο σοβαρά και είναι ακόμη άγνωστο αλλά γενικά λένε είναι πολύ σοβαρά αλλά σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με τον αρμόδιο γιατρό του νοσοκομείου.

Οι μπλέ Ματαδες που βρίσκονται συνεχεία στα σημεία που απαγορευόταν η διέλευση μιλούσαν για την σωτήρια μοτορόλα που τον έσωσε γιατί το αλεξίσφαιρο γιλέκο που Φουσέ ήταν… ληγμένο. Αλλά παρά το ότι σώθηκε από την μοτορόλα η κατάσταση τους λέγεται ότι είναι σοβαρά. Τώρα βέβαια δεν ξέρουν ούτε οι συνάδελφοι του μπάτσου, ούτε οι «έγκυροι» δημοσιοκάφροι της συμφοράς, ότι οι μπάτσοι των ΜΑΤ δεν φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα;

Οι ίδιοι ειδικοί που λένε τα ιδια περί τρομοκρατίας τώρα αναπαράγουν τα σενάρια Καθημερινής κ Βήματος. Ότι δηλαδή πρόκειται για κάτι καινούργιο στα ελληνικά δεδομένα της εγχώριας τρομοκρατίας και ήταν πεπεισμένοι για αυτά που αναπαρήγαν από τις τελευτέες διαρροές της ασφάλειας και απλά έκαναν ότι γνώριζαν το θέμα ως μεγάλοι θεοί της εξημέρωσης.
Ξεκινούσαν την πλεκτάνη με σενάρια για νεοσύστατες αναρχικές αντιεξουσιαστικές οργανώσεις έβαζαν και ποινικούς, πρόσθεταν και τίποτα Αλβανούς, θυμόντουσαν βεβαια και την Ε.Ο 17 Νοέμβρη, έκαναν και λόγο για επαναδραστηριοποίηση οργανώσεων με την καθοδηγήσει της εναπομένουσας 17 Ν και ω του θαύματος η βαλλιστική δίνει και ένα άλλο στοιχείο. Φωτογραφίζεται σύμφωνα με την αστυνομία ο Επαναστατικός αγώνας. Νέα σενάρια. Για παρακλάδι για άλλο μέλος που έδωσε όπλα της οργάνωσης σε άλλα μέλη νέας οργάνωσης που καθοδηγεί ο ίδιος.

Αναφέρθηκαν οι ειδικοί δημοσιοκάφροι σε συνεργασία 17 Ν και Επαναστατικού Αγώνα, έκριναν ως άπειρους τους νέους μουτζαχεντιν που δεν ξέρουν να σημαδεύουν γιατί το καλάσνικοφ κλοτσάει κλπ κλπ

Η προσπάθεια όμως λείανσης του εδάφους, για να έρθει να πέσει χαλαρά και να διπλώσει μια κόλα χαρτί με όλα όσα θέλει ο κρατικός μηχανισμός και η εξουσία
δεν ξεκινά σήμερα. Είναι μεθοδευμένη η προσπάθεια και ξεκινά πολύ νωρίτερα από τις πρωτες φοιτητικές μαθητικές πορείες της χρονιάς του 2008.
Οι σεναριογράφοι έχουν ίστρο κατά των μαθητικών κινητοποιήσεων μετά την 6 Δεκεμβρη 2008 όπου και εμφανίζεται μετάξι σοβαρού και αστείου η … δημοσιογραφική πεποίθηση-ατράνταχτη πληροφορία ότι πίσω από τις ταραχές και τις οποίες κινητοποιήσεις που απλώνονται από την Ελλάδα και σε άλλες χώρες, δεν αποκλείεται να βρίσκεται η… Αλ Κάιντα ! η οποία σύμφωνα με τους έχει οργανώσει ένα μεγάλο σχέδιο αναταραχής στην Ευρώπη γενικότερα.

Πέρασε στα ψιλά και στα ημίψηλα των εφημερίδων και τελικά κατέληξε ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας των ειδικών των κατασκευαστών του.
Δεν μπορούσαν να «χωνέψουν» ότι οι μαθητές αυτοργανώθηκαν και κατέβηκαν σε πορεία διαμαρτυρίας από διάφορα σημεία του κέντρου προς τη ΓΑΔΑ ξεπερνώντας και τα 3.000 παιδιά στη χειρότερη των περιπτώσεων. Όχι εκεί αυτοί ήθελαν να βρουν έναν οργανωτή της όλης μαθητικής εξέγερσης που άνθιζε μέσα στη γενικότερη λαϊκή εξέγερση.
Η στοχοποίηση των εξεγερμένων έχει ήδη ξεκινήσει και τώρα απλά προχωρά καλά το όποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Παράλληλα η εφημερίδα Καθημερινή αλλά και το ΒΗΜΑ έχει ξεκινήσει μια σειρά πρακτόρικων δημοσιευμάτων καρμπόν την άποψη της αστυνομίας του χήνοφώτειου και των άλλων κυρίων.
Μια Νέα τρομοκρατία έρχεται να μας «τρομοκρατήσει» Αυτή τη φορά θα είναι μεγάλη η γκάμα και με ποικιλία. Θα έχει ένα τόσο μεγάλο εύρος αποδεικτικών στοιχείων και θα χωρούν πολλά είδη κατηγορούμενων και που δύσκολα θα αποδείκνυαν ότι δεν είναι ελέφαντες. Τόσο εύρος όμως, που τα δημοσιεύματα στοχοποιούν συγκεκριμένα πρόσωπα του αναρχικού και αντιεξουσιαστικού χώρου. Αυτή τη φορά με μια νέα συνταγή πακεταρίσματος κατασκευασμένων ενόχων.

Αν βέβαια είσαι αναρχικός η αντιεξουσιαστής ακόμη καλύτερα. Μπαίνεις εύκολα στη λίστα της κρατικής ασφάλειας. Αλλά και αριστεριστής να είσαι ακόμη και κομουνιστής η ο οποίος άλλος άνθρωπος οποιαδήποτε πολιτικής ταυτότητας που εξεγείρεται για τους φυλακισμένους ε είναι φως φανάρι ότι είσαι και εν δυνάμει και επαγγελματίας τρομοκράτης. Και αν δεν είσαι γίνεσαι… τονίζει το ορατός και οι μηχανισμοί καταστολής και εξουσίας.
Τα δημοσιεύματα των ειδικών έμμισθων συνεργατών του Βήματος και της Καθημερινης βάση πάντα !!! την επιβεβαίωση από τις καλά πληροφορημένες πηγές… του Ολύμπου

Χτες ο μηχανισμός καταστολής εκτός από τις καφετέριες τα μπαρ και τις ταβέρνες δεν προσήγαγε ως ύποπτους 72 ανθρώπους προχώρησε και σε έρευνες σπιτιών και προσαγωγές.
Τη στιγμή που τα ΜΑΤ βούρλιζαν «Θα σας γαμήσουμε όλους» η κυβέρνηση στέλνει στην «κοινωνία» σαφέστατο μήνυμα. «Είμαστε το κράτος και θα κάνουμε ότι θέλουμε Καμία ανοχή θα πατάξουμε το έγκλημα από όπου και αν προέρχεται αλλά πρώτα όπως ευελπιστούν οι ειδικοί της χώρας θα γάμε βραστούς βραστούς τους αναρχικούς και τους αλβανούς μαζί με ποινικούς θα χει και μετανάστες στο φούρνο με πατάτες.

Να λοιπόν πως έρχεται και δένει η μαρμελάδα στα σκευάσματα των τρομοειδικών . Νέοι τρομοκράτες άλλης γενιάς που τραβούν καλάσνικοφ και μάλιστα δυο φορές.

Σήμερα οι καλά εκπαιδευμένοι ειδικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και των εγκληματολογικών εργαστηρίων πιστοποιούν τα στοιχεία και δείχνουν αμέσως σχεδόν, τα ίδια όπλα.
Σε ελάχιστο χρόνο στήνεται μια τόσο καλά οργανωμένη παραγωγή θέματος. Και βέβαια το συνεχιζόμενο μακελειό στη Γάζα ήδη κατεβαίνει μια θέση στις λίστες.
Το κράτος και οι θεσμοί του μιλάνε καθαρά «Τρομοκράτες με καλάσνικοφ γαζώνουν την καρδιά της δημοκρατίας, χτυπούν αθώους εργαζόμενους των 700 ευρώ» και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας δίνουν και παίρνουν.

Αύριο Τρίτης 6-12 που είναι αργία και ο κόσμος θα είναι μέσα στα σπίτια του θα βλέπει πολύ τηλεόραση ε καλό είναι να του γίνει του τηλεθεατή το ανάλογο λουτρό… τρομολαγνείας.
Αρκετά χειραγωγήθηκε ο κοσμάκης που δεν ψώνισε και δεν έκανε γιορτές λόγο των επεισοδίων με τους 15 χρονους τρομοκράτες (ανήλικα παιδιά που είτε δολοφονούνται από τον ειδικούς φρουρούς, είτε ξυλοκοπούνται από τα ΜΑΤ και τους ασφαλίτες.

Ας χειραγωγηθεί λίγο και με νέους τρομοκράτες ο κοσμάκης. Τι να τους κάνουμε τους παλαιστίνιους είναι πολύ μακριό. Εδώ έχουμε Νέα Τρομοκρατία εγχώρια.
Με νέα συνταγή ποτ έχει από όλα και συμφέρει γιατί βοηθάει το μάγειρα στο να δένει το γλασσο που ανακατεύει εύκολα χρήγορα και τακτικά χωρίς πολλά πολλά. Και μετά μένει το πασπάλισμα με την μηδενική ανοχή του παραλόγου και το κερασάκι του ισχυρού κράτους με λαϊκή ετυμηγορία στην τούρτα.

Την τούρτα της ντροπής, σας την επιστρέφουμε στα μούτρα σας ρουφιάνοι.
Πόσα παίρνεται δολοφόνοι, για να σκοτώνεται 15 χρονα και όποιον άλλο περιπατητή βρεθεί σε πορεία εξοστρακισμένων σφαιρών στις άγριες ζούγκλες των πόλεων.;


Υ.Γ Κάτω τα ξερά σας από το άσυλο.
Εκείνο που συζητείται ευρέως πάντως σε όλους τους χώρους είναι το ότι κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν θα έβαζε σε κίνδυνο το πανεπιστημιακό άσυλο και μάλιστα με τέτοιο στρατιωτικού τύπου τρόπο, την στιγμή μάλιστα που βάλλεται σοβαρότατα από τις διωκτικές αρχές και ποικιλότρόπος. Τι σύμπτωση η ίδια εφημερίδα η Καθημερινή ειχε εκτενή αναφορά στις «λεηλασίες και στις καταστροφές όλων των πανεπιστημιακών κτιρίων που είχαν καταληφθεί από εξεγερμένους.
Τάσο εξόφθαλμο ψέμα που ούτε καν οι φωτογραφίες της έγκριτης φυλλάδας δεν μπορούσαν να στηρίξουν την όλοι προσπάθεια λασπολογισης παραπληροφόρησης και κατασυκοφάντησης.


Προσοχή το κράτος κάνει καλά τη δουλεία του.



κόκκινοι αντι-ρεπόρτερ

This entry was posted on Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009 at 01:41 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

3 σχόλια

Ανώνυμος  

Να προσθέσω ότι οι πυροβολισμοί από το άσυλο έγιναν ακριβώς απέξω από γνωστή κατάληψη χώρου.

Αν αυτό δεν αποτελεί σημάδι κρατικής προβοκάτσιας, τότε όσοι έκαναν τέτοιες μαλακίες είναι τουλάχιστον ηλίθιοι.

7 Ιανουαρίου 2009 στις 2:19 μ.μ.
Ανώνυμος  

δηλαδη ρε βρωμιαρηδες στην ιατρικη σχολη δεν κανατε βανδαλισμους δε σπασατε ε??αντε γεια ρε ψευτο επαναστατες!Οποιος ειναι επαναστατης δεν κρυβεται πισω απο κουκουλες και ασυλα, κανει οτι κανει χωρις να ενδιαφερεται για τον εαυτο του αλλα για ολους..εχετε βαρεθει τη ζωη σας, ξυνετε τα αρχιδια σας ολη μερα και βρηκατε τροπο να εκτονωσετε τη μιζερια της αθλιας ζωης σας...

19 Ιανουαρίου 2009 στις 1:44 μ.μ.

anonime kala krasia re

19 Ιανουαρίου 2009 στις 2:54 μ.μ.

Δημοσίευση σχολίου

eXTReMe Tracker