Νέο έγγραφο εξέδωσε η Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης της Κ. Μακεδονίας καλώντας για μυστική κατάθεση τους καθηγητές που συνόδευσαν μαθητές σε πορείες διαμαρτυρίας κατά τα γεγονότα του περασμένου Δεκέμβρη. Με το νέο έγγραφο ο Δ/ντης Β/θμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής, Περσυνάκης Εμμανουήλ, καλεί για μυστική κατάθεση τους καθηγητές στα πλαίσια της προκαταρκτικής έρευνας εντοπισμού του υπεύθυνου για τη διαρροή του εγγράφου του Δεκεμβρίου με το οποίο ο αναπληρωτής προϊστάμενος ζητούσε εξηγήσεις για τη συμμετοχή σχολείου σε κινητοποιήσεις.

Το ντοκουμέντο δημοσιεύεται σήμερα από το respentza.blogspot.com και γράφει:

«Περιφ/κη Δ/νση Π. & Δ. Εκπ/σης Κ. Μακεδονίας
Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Χαλκιδική
Τμήμα Διοικητικών Θεμάτων

Πολύγυρος, 16-03-2009

ΘΕΜΑ: «Κλήση μάρτυρα για εξέταση»

Στα πλαίσια της προκαταρτικής έρευνας που ενεργούμε με βάση και τις διατάξεις του αρθρ. 125 του νόμου 3528/07 και την παραγρ. Ε’ του Π.Δ. 47/06 προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διέρρευσε σε τρίτους το υπ’ αριθμόν 02/11-12-08 εμπιστευτικό έγγραφο του Γραφείου Δ.Δ.Ε. Ν. Χαλκιδικής, σας καλούμε να παρουσιαστείτε ενώπιον μας την Δευτέρα 23/03.2009 στο Γραφείο της Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μουδανιών (Εμπορικό Κέντρο ΕΑΣ) και ώρα 9.30 π.μ. προκειμένου να καταθέσετε ανωμοτί ως μάρτυρας. Κατά την προσέλευση σας πρέπει να έχετε μαζί σας και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Επισημαίνεται ότι η κατάθεση μάρτυρα είναι μυστική.

Ο Δ/ντης της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Χαλκιδικής
Περσυνάκης Εμμανουήλ.»

Πηγές: respentza.blogspot.com
http://www.tvxs.gr/v8297

This entry was posted on Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009 at 13:20 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

eXTReMe Tracker